Leven met pijn

  • Karlein Schreurs
€ 29,50
5% studentenkorting Bestel twee verschillende Nederlandstalige boeken en krijg 5% studentenkorting
Bekijk online exemplaar
Informatie
Beschrijving
Een op de vijf volwassenen in westerse landen heeft last van chronische pijn. Gewrichtsaandoeningen en nek- en rugklachten zijn de meest voorkomende aandoeningen in Nederland. Dit soort pijn brengt beperkingen met zich mee die de kwaliteit van leven aantasten. Onderzoek wijst uit dat psychische stoornissen en klachten veel vaker voorkomen bij mensen met pijn.

Het Boom Hulpboek Leven met pijn is een combinatie van psycho-educatie en oefeningen, gebaseerd op mindfulness en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Deze combinatie wordt regelmatig gebruikt bij innovatieve behandelingen binnen revalidatiecentra voor mensen met chronische pijn. De mindfulness-oefeningen en de ACT-methode uit het succesvolle Boom Hulpboek Voluit leven zijn in dit Boom Hulpboek Leven met pijn toegespitst op mensen met pijnproblemen.

Inclusief audio CD.

Over de auteur(s):
Martine Veehof en Karlein Schreurs zijn specialisten op het gebied van chronische pijn (en ACT), Ernst Bohlmeijer en Monique Hulsbergen hebben zich verdiept in ACT en mindfulness. Zij schreven eerder het Boom Hulpboek Voluit leven.
Vakgebieden
Productdetails
Uitgavejaar 2010
ISBN 9789461050816
Serie Boom Hulpboek
Verschijningsdatum 1 nov. 2010
Omvang 229
Editie 1
Auteur(s) Karlein Schreurs
Bindwijze Ingenaaid
Taal Nederlands

Scroll to top