Veelgestelde vragen

Wat is Psyboek.nl?

Psyboek.nl is een Nederlandse online boekhandel die een compleet aanbod nastreeft van psychologische vakliteratuur voor psychologen, psychiaters en anderen werkzaam of 

geïnteresseerd in de professionele psychologie. Psyboek.nl is erkend door de Koninklijke Vereniging van het Boekenvak. Psyboek.nl is onderdeel van Online Boekhandels B.V. (KvK Midden-Nederland, nr. 30237871)

Hoe kan ik Psyboek.nl bereiken?

Ons postadres is: Postbus 545, 3950 GH te Houten
Ons bezoekadres: De Molen 37, 3994 DA te Houten
Telefoon: 088 2001901
Telefax: 030 3100382

Heeft u een vraag over uw bestelling? Stuur een e-mail naar klantenservice@psyboek.nl. Uw klantnummer helpt ons bij het beantwoorden van uw vraag, dit nummer staat vermeld op de bevestiging van uw bestelling.

Is bestellen via Psyboek.nl veilig?

Ja. U ontvangt een factuur op het door u aangegeven adres en hoeft geen code van uw bankpas aan ons door te geven.

Kan ik met korting bij u bestellen?

Bij bestellingen van meerdere exemplaren van één boektitel ontvangt u de volgende korting:

  • 10-29 exemplaren: 5%
  • 30-99 exemplaren: 10%

Kortingen tot 100 exemplaren worden automatisch verwerkt en vermeld bij uw besteloverzicht.
Indien u meer dan 100 exemplaren van een titel wilt bestellen, maken wij graag een offerte voor u. Stuur ons een e-mail of bel 088 2001901.

Hoe waarborgt Psyboek.nl mijn privacy?

Zie het Privacy statement van Psyboek.nl.

Het boek dat ik zoek kan ik op Psyboek.nl niet vinden!

Laat het ons weten per e-mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Probeer zoveel mogelijk gegevens over het boek te vermelden: ISBN, titel, auteur(s), uitgever enz.

Wat zijn de levertijden voor de boeken die u aanbiedt?

Boeken van Nederlandse uitgeverijen - mits leverbaar - kunnen wij vrijwel altijd binnen 4-5 werkdagen leveren. Voor boeken van Angelsaksische uitgeverijen kan de levertijd oplopen tot 12 werkdagen, dit zal vaak sneller zijn. Wij houden u hiervan op de hoogte middels notificaties per post.

De levertermijn is verstreken. Wanneer kan ik mijn boek verwachten?

Misschien is uw bestelde boek in herdruk of nog niet verschenen. Als de bovenstaande levertijd is verstreken en u heeft geen notificatie per post ontvangen, dan helpt onze klantenservice u graag verder. Wij kunnen u informeren over de verwachte leverdatum.

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

De verzend- en administratiekosten bedragen naar Nederland 1,95 euro en naar België 2.95 euro ongeacht het gewicht van het pakket. Bestelt u voor een bedrag van meer dan 150,- euro dan berekenen wij u geen verzendkosten.

Zijn de door u genoemde prijzen in of exclusief BTW?

Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW (boeken en tijdschriften) en 19% BTW (elektronische producten). De gefactureerde BTW wordt op uw rekening gespecificeerd.

Hoe kan ik betalen?

Binnen enkele dagen na de aflevering van uw bestelling ontvangt u een factuur. U kunt het verschuldigde bedrag overschrijven naar het rekeningnummer dat op de factuur staat. Vermeld altijd het betalingskenmerk.

Ik ben auteur van een van de boeken die u op uw site aanbiedt. Ik heb een voorstel om de teksten aan te passen of te verbeteren.

Bent u van mening dat uw boek een betere marketingtekst verdient? Ontbreken of kloppen uw auteursgegevens niet meer? Heeft u een recensietekst van uw boek? Graag ontvangen wij uw toevoegingen of alternatieven per e-mail, waarbij wij ons het recht voorbehouden uw tekst te wijzigen of in te korten.

Ik wil mijn geleverde boek(en) retourneren. Hoe doe ik dat?

Is uw bestelling niet in orde? Neem dan contact met ons op over de wijze van retourneren. Dit kan per e-mail: klantenservice@psyboek.nl. Zie ook onze Leveringsvoorwaarden (artikel 7), klik hier.

Retourzendingen zijn voor risico van de afnemer. Psyboek.nl is niet verantwoordelijk voor beschadigde of niet aangekomen retourzendingen. Bewaar daarom het verzendbewijs van uw retourzending goed.

Heeft u een andere vraag, klachten en/of suggesties?

Psyboek.nl streeft naar een optimale service en wij houden ons aanbevolen voor elk commentaar. Stuur ons een e-mail.

Scroll to top